Ik heb ruim 15 jaar werkervaring in de communicatie. Gewerkt bij een jongerenorganisatie, een woningcorporatie en een kenniscentrum voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Alle allround communicatie klussen bij de hand gehad.

Bij Borkent Communicatie kunt u terecht voor communicatieprojecten op project als ook op freelance basis.

Ik adviseer organisaties en bedrijven over communicatie, in de breedste zin van het woord. Van eerste opzet tot uiteindelijke uitvoering. Maar ook delen van plannen kan ik voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een social media plan en de uitvoering ervan. Belangrijk vind ik de relatie met de klant. Samen ervoor zorgen dat uw product of dienst goed over het voetlicht wordt gebracht bij uw doelgroep.

Mijn specialismen zijn jongerencommunicatie en onderwijscommunicatie en ben ik bedreven in het organiseren van congressen, bijeenkomsten en beurzen.

Werkervaring

 • Jongerencommunicatie
  Zowel bij Youth for Christ als bij ECABO verantwoordelijk (geweest) voor de communicatie naar jongeren. Bij ECABO projectleider Beroepenvoorlichting.
 • Onderwijscommunicatie
  Bij ECABO voornamelijk bezig gehouden met mbo en vmbo. Bij Schoolinfo voortgezet onderwijs.
 • Evenementenorganisatie
  Voor de MBO Raad meerdere malen een tweedaags congres georganiseerd voor 250 deelnemers. Inhoudelijk verantwoordelijk voor workshopleiders en sprekers. Organisatorisch alles rondom het congres regelen.
 • Social media
  Samen met een collega diverse workshops gegeven aan collega’s.
 • Websites
  www.mbowijzer.nl en www.ecabo.nl/studieroute

Vrije tijd

Hardlopen ((halve)marathon), voeding, lezen.

Belangrijk vind ik de verbinding in de communicatie. Niet zenden, maar juist inspelen op de behoeftes van de doelgroep. Ik vind het dan ook belangrijk om de vraag achter de vraag te achterhalen”.